2010-08-30 15:58:55• hírek • Szatmar.ro

Nyolc szatmári arany Budapesten

Az Unio cselgáncsosai ezúttal is rendkívül eredményesen szerepeltek.

Ismét remekeltek a Szatmárnémeti Unio fiatal cselgáncsozói, Terely Mihály ifjú tanítványai ezúttal a Budapesten a hétvégén megrendezett Rákosvidék Kupa utánpótlás-tornán léptek tatamira.

A 12. alkalommal megrendezett viadalon Magyarországról, Szerbiából és Romániából érkeztek dzsúdósok, utóbbi országot a szatmáriak mellett nagybányai, besztercei, kézdivásárhelyi és csíkszeredai sportolók képviselték.

A szatmári delegáció valósággal kaszát a magyar fővárosban, hisz nyolc aranyat, egy ezüstöt és három bronzot gyűjtöttek be az Unio versenyzői. „Jól sikerült verseny volt, hiszen szinte mindenki nyert érmet aki elindult. Ugyanakkor hasznos felmérő is volt a következő versenyekre nézve" - nyilatkozta Terely.

Az Unio 11 és 13 éves tehetségei a hét végén egy aradi emléktornán indulnak, majd a jövő héten csütörtön és pénteken a Turnu Severinben rendezendő országos földharc bajnokságon szerepelnek, ezt az U11 és U20 közötti korosztálynak szervezik meg.

A szatmáriak eredményei:
U11: 1. hely: Czerlau Jennifer (40 kg), Domuta Norbert (26 kg)
U13: 1. Czerlau Mercédesz (40 kg), Faur Florin (+ 66 kg); 2. hely: Kovács András (38 kg); 3. hely: Bartos Botond (35 kg), Rednic Alex (37 kg), Grozea Alex (55 kg)
U15: 1. hely: Kovács Dóra (57 kg), Faur Mihaela (+63 kg), Székely Patrícia (40 kg)
U17: 1. hely: Kovács Richárd (+ 91 kg)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: