2008-10-21 17:32:48• hírek • Szatmár.ro

Nyolc karatéka készülhet az Eb-re

A Szatmárnémeti Samuraiul nyolc karatékája is helyet kapott a román válogatottban, amely részt vesz a decemberben megrendezendő Európa-bajnokságon.

A klub fiataljai közül 35 sportoló indult a Nagyváradon lebonyolított válogatón, melyet a gyermekválogatott vezetőedzője, a nagyváradi Mezei Tünde (5 dan) irányított, aki nemzetközi bírói képesítéssel is rendelkezik.

A Magos Róbert által irányított szatmári klubtól heten nyújtottak olyan teljesítményt, hogy bekerültek a válogatott csapatba, mindannyian a kumite próbában harcolnak majd az Eb-n. A gyerekcsapatban Cezar Moldovan, Vlad Deac és Marcel Pop fog majd küzdeni, a kadettválogatottnak pedig Vlad Bura, Marius Haiduc, Kaszó Márk, és Cristian Pop lettek a tagjai.

A nyolcadik karatéka, Cristian Lăpuştea már korábban kiérdemelte a jogot a válogatottban való szereplésre. A szatmári sportoló a hét végén ismét bizonyított, ugyanis a belügyminisztérium országos bajnokságán a több mint 20 résztvevőt felvonultató +85 kilogrammos súlycsoportban ezüstérmet szerzett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: