2015-05-02 14:02:26• hírek • Szatmár.ro

Nyolc forduló után véget ért az Olimpia nyeretlenségi sorozata

Szombaton 11 órai kezdettel a Tatrangi Unireát fogadta és győzte le a Szatmárnémeti Olimpia labdarúgócsapata a második ligás felsőházi rájátszásban. Ezzel nyolc forduló után sikerült újra három pontot szereznie az Olimpiának - az elmúlt fordulókban ugyanis ötször kikaptak és három döntetlent hoztak össze.

A felsőházi rájátszás ötödik fordulójában a télen már majdnem megszűnt Brassó megyei gárdát fogadták a sárga-kékek. A házigazdákon nagy volt a nyomás, ugyanis a klub vezetősége megelégelte, hogy pont és gólszerzésben sem jeleskedik a csapat, ezért azt tűzték ki célul, hogy az Olimpiának három forduló alatt hét pontot kell begyűjtenie - különben jön a büntetés.

Nos, a szatmári fiúknak három döntetlen és öt vereség után szombaton zuhogó esőben sikerült nyerniük: 3-0 arányban ütötték ki a tatrangi együttest.

Az Olimpia már az első percekben megkezdte a tüzelést: a 6 percben Salageanu 25 méterről lőtt, de - ha nehezen is - Niczuly, a vendégek kapusa hárította a lövést. A 27. percben aztán újra Salageanu lőtt, Niczuly újra védett, de a labda Onicas elé pattant, aki 10 méterről megszerezte a szatmáriak első gólját.

A második gólban szintén benne volt a tatrangi hálóőr: a 60. percben 6 méterre a kaputól Villanddal szemben volt szabálytalan, a bíró által megítélt büntetőt pedig Markus értékesítette. Öt perccel később Ciprian Salagea magánakciója is góllal ért véget, ezzel pedig kialakult a 3-0-ás végeredmény.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: