2019-04-14 06:20:56• hírek • Bede Emőke

Nyolc évet kapott a feleségét kalapáccsal eszméletlenre verő férfi

Októberben számoltunk be arról a megdöbbentő esetről, amikor egy szatmári férfi brutális kegyetlenséggel akart véget vetni felesége életének.

Az ügyészség által összeállított és szerkesztőségünknek is elküldött jegyzőkönyvből tisztán kiderült, F. A., a bántalmazott nő, épp a gyermeke fürdetéséhez készülődött 2018. október 9-én, az esti órákban, amikor konfliktusba keveredett férjével. A vita hevében F. I. hajánál fogva ragadta meg a feleségét, majd meglökte őt. A nő elesett, fejét beverte a csempébe. A feldühödött férfinek még ez sem volt elég, ugyanis egy kezébe kerülő kalapáccsal többször is lesújtott F. A. koponyájára. Miután a nő már eszméletét vesztette, kihúzta őt a fürdőből a szobába, majd kiment a lépcsőházba, s arra kérte a szomszédokat, hívjanak azonnal mentőt.


Nos, a szatmári törvényszék nemrégiben ítéletet mondott az ügyben. A gyilkossági kísérlet lehetőségét is szem előtt tartva, családon belüli erőszak miatt a férfit 8 évnyi szabadságvesztésre és 5 év közügyektől való eltiltásra ítélték.


​2009 és 2016 között Romániában nem kevesebb mint 1 374 személy vesztette életét a családon belül elszenvedett brutalitás miatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: