2010-09-12 18:02:15• hírek • Szatmár.ro

Tătăran megsérült, de így is kivívta az aranyat

A hétvégén dobogós helyekért folyt a küzdelem a 20 éven aluliak országos bajnokságán: Szatmárnémetiben a tőröző lányok, Craiovában pedig a párbajtőrözők mérhették össze tudásukat.

Szatmárnémetiben a Sportklub első csapata bronzérmes lett a hét csapatos  mezőnyben, a Steaua és az Olimpia mögött. A Steaua, a Bukaresti Olimpia, a Bukaresti CSTA, a Bukaresti Triumf, a Ploieşti-i Petrolul csapata és a két szatmári csapat indult az ob-n. A bronzérmes csapat tagjai Cuteanu Bianca, Petrişor Evelin, Magyar Petra és Tóth Zselyke voltak.

A szatmáriak második csapatában Varga Anett, Löchli Evelin, Bujer Regina és Munteanu Mirela szerepelt, és a hatodik helyen zártak.  Egyéniben Cuteanu az ötödik, Varga pedig a nyolcadik lett, az országos bajnok Udrea Maria lett.

Craiovából három érmet is sikerült hazahozniuk: egy arany mellett egy ezüst és egy bronzérem illette a szatmáriakat. Tătăran Amalia sérülést szenvedett, de még így is küzdeni tudott az aranyéremért, amit meg is szerzett, azonban még nem tudni, a sérülése mennyire bizonyul tartósnak. Az egyéniben Veres Gréta bronzérmet szerzett, míg a még Stepper Evelinnel és Oros Biancával kiegészülő csapat a második helyen végzett.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: