2013-03-18 14:40:16• hírek • Kocsis Zoltán

Nyolc év tíz hónap börtönre ítéltek három szatmári drogkereskedőt

Összesen nyolc év tíz hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte a Szatmár Megyei Törvényszék azt a három szatmári fiatalt, akik még tavaly tavasszal buktak drogok birtoklásával és az országba való csempészésével.

A 34 éves ombódi N. Sándorra 2 év, két hónap letöltendő börtönbüntetés vár veszélyes drogok birtoklásáért. Társa, a 31 éves szatmárnémeti G. Gábor 2,6 hónap letöltendő börtönbüntetést kapott szintén veszélyes drogok birtoklásáért. Legrosszabbul a 30 éves N. Róbert járt: a szatmárnémeti fiatalt nem csak drogok birtoklásában, de azok Romániába való behozatalában való bűnrészességben is vétkesnek találta a törvényszék. Őt 4 év, 6 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték a bírák.

A három fiatal tavaly áprilisban bukott le. Akkor a Szatmár Megyei Rendőrség, a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság valamint a Bihar megyei Szervezett Bűnözés Elleni Igazgatóság április 24-25-én hét házkutatást tartottak Szatmárnémetiben. Ezeken összesen több, mint egy kilogramm veszélyes drogot találtak.

A bűnüldöző szervek emellett lefoglaltak 5.552 lejt, 1.745 eurót és 385.000 forintot - ezek az összegek a drogokkal való kereskedelemből származott. A házkutatások alkalmával több olyan eszközt -pipát, őrlőgépet - is találtak továbbá, amelyeket drogok fogyasztásához használnak.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: