2010-10-31 21:28:48• hírek • Szatmár.ro

105-öt dobott a VSK Nagyváradnak

Élvonalbeli szereplésének eddigi legtöbb pontját dobta a VSK.

A Szatmárnémeti VSK kosárlabdázóinak rekordját már ay első negyed sejtette: az első tíz perc után 21 pont volt a szatmáriak előnye, a félidőre pedig harminc pontosra nőtt a különbség. A VSK pedig nem vett vissza a tempóból, amikor gyakorlatilag biztos volt a győzelem, a Kőrös-partiak pedig minden lelkededésüket elvesztették.

A mérkőzés bár bajnoki összecsapás volt, egy edzőmeccsel volt egyenlő, szinte minden cserejátékos is lehetőséget kapott a bizonyításra. Dan Fleseru edző szerint a váradiak elleni meccs nagy fontossággal bírt a szombatri, Aradi rangadó előtt. A gyengén teljesítő váradiak ellen a lányok gyakorolhattak néhány támadási illetve védekezési kombinációt.

A osztály, 6. forduló: Szatmárnémeti VSK-Nagyváradi CSM 105:50 (31:10, 25:15, 28:5, 21:20). A szatmári pontszerzők: Ducker 19, Bjork 19, Klein 17, Orosz 14, Drake 7, Mészáros 7, Giurgiu 6, Dunca 6, Băluţă 4, Nagy 4, Szmutku 2.

További eredmények: Aradi BC ICIM-Sepsiszentgyörgyi LMK Sepsi BC 54:48. A Temesvári BC Bega Danzio-Gyulafehérvári CSU LPS mérkőzést tegnap este játszották, míg a Kolozsvári U állt. A következő forduló (november 6.): Szatmárnémeti-Arad, Gyulafehérvár-Nagyvárad, Kolozsvár-Temesvár. A Sepsiszentgyörgy áll.


A szatmáriak simán nyerték a meccset, ráadásul 105 pontot dobtak
A szatmáriak simán nyerték a meccset, ráadásul 105 pontot dobtak


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: