2012-02-21 13:51:03• hírek • Szatmar.ro

Nem titkolózott, csak késett a Mercedes

A Formula1 versenysorozatában idén szereplő tizenkét istálló közül tizedikként a Mercedes is bemutatta a 2012-es szezonra készült új autóját, a W03-at. A járgányt Barcelonában mutatták be kedd reggel, kevéssel a második kollektív tesztelések kezdete előtt.

Figyelembe véve, hogy az élcsapatok már február első napjaiban bemutatták idei versenygépeiket, ráadásul az első kollektív teszthéten sem az új autó vett részt, sokan azt hitték, a Mercedes valami forradalmi újítással rukkol elő, amit nem szeretne, hogy a többiek lekoppintsanak. Nos erről, legalábbis Norbert Haug csapatfőnök szerint, szó sincs. Ettől függetlenül reményét fejezte ki, hogy idén közelebb kerülnek majd az élcsapatokhoz és ismét dobogóra tudnak állni.

A W03-ról „természetesen nem maradhatott le" a már megszokott, lépcsőzetes orr. Az eddig bemutatott autók közül csak a McLaren hidalta át ezt a nem túlságosan esztétikus megoldást. Az új Mercedes eddig háromszáz kilométert futott, Michael Schumacher és Nico Rosberg azonban csak az első tesztnapok után mondhatnak igazi véleményt róla.

A Mercedes bemutatása után immár csak két istálló nem rukkolt elő idei autóival: a HRT és a Marussia egyaránt március 1-re tervezi a premiert.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: