2012-12-31 11:33:35• hírek • Kocsis Zoltán

Nyolc autót rongált meg a részeg gépkocsivezető

Nyolc személygépkocsit rongált meg a részeg gépkocsivezető Nagykárolyban. A nagykárolyi férfi elhagyta a helyszínt, ám gyorsan a nyomára akadtak - személyi sérülés szerencsére nem történt.

Az eset december 29-én, szombat hajnalban történt. A Nagykárolyi Körzeti Rendőrség munkatársait 01.55-kor értesítették, hogy a Mihai Viteazul utcában parkoló egyik gépkocsit ismeretlen jármű megrongálta, majd a helyszínt elhagyta. A rendőrség alig negyed órával később a N. Titulescu utca egyik ingatlanja mellett talált rá egy Volkswagen típusú gépkocsira, amelynek az eleje alaposan megrongálódott. Az ingatlanban azonosították az autó tulajdonosát, Marius R.-t.

A 33 éves fiatalember erősen ittas állapotban volt - a szonda 0,71mg/l alkoholkoncentrációt mutatott ki kifújt levegőben. A kihallgatás során kiderült aztán, hogy a részeg autós összesen nyolc járművet rongált meg útban hazafelé...

Történt egy másik közlekedési baleset is a hétvégén Szatmár megyében, ahol az elkövető, aki alkohol befolyása alatt állt, elhagyta a helyszínt. B. Ferenc még péntek késő este Dacia 1310-ével ütközött egy villanyoszlopnak Kismajtény és Domahída között, majd az árokban kötött ki. Noha a 38 éves férfi elhagyta a helyszínt, sikerült őt azonosítani - esetében 0,36 mg/l alkoholszintet regisztrált a szonda. Helyzetét súlyosbítja azonban, hogy nem rendelkezett jogosítvánnyal.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: