2018. november. 17., szombat
Névnap:
2017-11-20 10:40:18• hírek • Bede Emőke

Nyitott kapuk hete a Gyermekvédelmi Főigazgatóságnál

Hétfőn délelőtt sajtótájékoztatót tartott Szatmár Megye Szociális Jóléti és Gyermekvédelmi Főigazgatósága, mely során arról számoltak be, hogy az intézmény húsz éves fennállását egy hetes programsorozattal ünneplik.

A sajtótájékoztatón Dragos Mariana, az intézmény igazgatónője szólt az egybegyültekhez. Beszédében köszönetet mondott mindazoknak az intézményeknek, vállalatoknak és magánszemélyeknek, akik segítik a főigazgatóság munkáját. Mindközül kiemelkedik a Szatmár Megyei Tanács hozzájárulása, mely saját költségvetéséből különített el egy jelentős összeget az intézmény megsegítésére. E támogatás nélkül a Szociális Jóléti és Gyermekvédelmi Főigazgatóság további működése került volna veszélybe.
 

Ezt követően Dragos Mariana a jelenlevő munkatársaknak is kifejezte háláját, akik erőt és energiát nem sajnálva tevékenykednek, hogy a gondozásban élő gyermekek és felnőttek semmiben ne szenvedjenek hiányt. Jelenleg az intézménynek több mint ezer alkalmazottja van, szolgáltatásaik pedig kiterjednek fogyatékkal és anélkül élő gyermekek és felnőttek, valamint idősek gondozására is.
 

A Nyitot Kapuk hete november 20 és 24 között zajlik, megyeszerte több lakásotthonban, nevelőközpontbanm, idősek otthonában, valamint fogyatékkal élőket gondozó központban várják az érdeklődőket. A Szatmár Megyei Szociális Jóléti és Gyermekvédelmi Főigazgatóság hatáskörébe tartozó otthonokban különféle bemutatókkal és ünnepi előadásokkal készülnek az érdeklődők számára. A Nyitott Kapuk hetének fő célja, hogy a kivülállók is bepillantást nyerhessenek a rendszer működésébe, a bentlakók és az alkalmazottak mindennapjaiba.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: