2012-02-01 11:14:25• hírek • MTI

Angela Gheorghiu énekel a bécsi operabálon

Az idén is magas színvonalú műsort ígérnek a bécsi operabál szervezői, a sztárfellépő Angela Gheorghiu román operaénekesnő lesz.

A megnyitó fénypontja a román szoprán fellépése lesz. Elena Gheorghiu a Carmenből, George Bizet operájából, valamint a My Fair Lady című musicalből énekel egy-egy dalt - mondták el a szervezők kedden egy sajtótájékoztatón.
Természetesen az operaház két legnagyobb "erőssége", a balett és a zenekar is helyet kap a műsorban február 16-án este - ígérte a házigazda, Dominique Meyer operaigazgató. Az operaház szólistái a balett-társulat tagjaival párban, egy "Strauss-csokorral" lépnek fel. A zenekart Georges Pretre francia karmester vezényli.

Nem maradhat el az első bálozók hagyományos nyitótánca sem az év kiemelkedő bécsi társasági eseményén, mielőtt, ugyancsak a hagyománynak megfelelően, felhangzik az Alles Walzer! (Mindenki keringőre!) felhívás.
A bál egyik híres külfoldi résztvevője idén Helena Christensen lesz. A volt dán modell egy fehérneműgyártó céget képvisel az Operabálon.

Azt egyelőre nem tudni, hogy ki lesz a feltűnést kedvelő osztrák építési vállalkozó, Richard Lugner vendége. Lugner, aki minden azzal vonja magára a sajtó érdeklődését, hogy nemzetközi hírességeket hív meg a bálok báljára, tavaly kiváltotta a szervezők neheztelését azzal, hogy a Silvio Berlusconi szexbotránya révén ismertté vált fiatal nőt, Ruby Rubacuorit (eredeti nevén Karima el-Mahrug) hívta meg a páholyába.

Mint arról a szervezők beszámoltak, a jegyek már régen elfogytak. Egy belépő egyébként 250 euróba - mintegy 75 ezer forintba - kerül, páholyt több mint 18 ezer euróért lehet bérelni a bécsi operabálon.

A Bécsi Operabál megnyitója

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: