2009-03-22 13:47:00• hírek • Szatmár.ro

Nyíregyházán fociztak és ismerkedtek

Az újfehértóiak meghívására háromcsapatos kispályás focitornán vettek részt az erdődiek és a mezőteremiek szombaton.

A hármas baráti viszony egy németországi látogatásnak, illetve a Mezőteremről Magyarországra kitelepült Merker Tibornak köszönhető - a két megyebeli csapat már több éve visszahívja egymást egy kis futballra és ünneplésre, a magyarországiak idén csatlakoztak a kezdeményezéshez.

Az első találkozót Mezőteremen tartották néhány hete, a mostani, újfehértói vendéglátás valójában Nyíregyházán kezdődött: az itteni focicsarnokban mérkőztek meg egymással az öt plusz egyes felállítású csapatok. A képzeletbeli vándorserleg most Mezőteremhez került, amely együttes döntetlent játszott Újfehértóval, az erdődieket pedig a döntő harmadik meccsen 7-6 arányban győzte le.

A futballtornát hangulatos díszvacsora követte, a zene, a tánc, és a mulatás mellett szóba került az együttműködés folytatása is: legközelebb Erdődön tartják a találkozót, valamikor májusban - egyeztek meg a felek.

A csapatok felállítása:

Erdőd: Balogh Ádám, Lukács Gábor, PropsztLajos, Ludescher Günther, Fecser István, Kocz György. Edző: Szakács Imre, segédedző: Bartók-Gurzău János.

Mezőterem: Alt Antal, Tărsan Ioan, Oszóczki Lóránd, Oszóczki József, Kaposi István, Haller József, Pataki Árpád, Hohdofer Tamás, Fézer Gábor, Schvegler Árpád, Schrepler János, Bakó Károly.

Újfehértó: Bukta Dávid, Román Sándor, Pál István, Simicskó György, Szabó Zsolt, Puskás László, Seres János, Bacsó András, Kupor Pál, Banka Attila, Piskóti Zsolt, Piskóti Richárd, Salánki Zsolt, Merker Tibor.A tornán résztvevő mezőteremi és erdődi csapat

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: