2020-01-14 08:15:11• hírek • Blikk.hu

Nyilvánosság előtt vállalta kisfia betegségét VV Kinga

Orvosi csoda, különleges implantátumoknak köszönhetően hall Kutai Kinga kisfia! Minden szülő legnagyobb félelme, hogy gyermekével valami baj történik.

A ValóVilág 5. egykori versenyzője nagyon örült, amikor Benett 2018-ban megszületett. Régóta vágyott az anyaságra, a fia pedig nagyon jó hatással volt rá. Minden gondolata Beni körül forgott, ám az öröme mégsem lehetett felhőtlen. A kisfiúról egy rutinvizsgálaton már csecsemőkorában kiderült, hogy súlyos hallássérült.
 

Sok orvosnál jártak, hogy megoldást találjanak a problémára, Kinga sosem adta fel a reményt, hogy fia egyszer hallja majd az ő hangját. Végül másfél év kőkemény megpróbáltatás után most úgy tűnik, hogy minden a legnagyobb rendben. A boldog édesanya a közösségi oldalán osztotta meg a történetüket.
 

„Másfél évvel ezelőtt, amikor megszületett Beni, a csecsemőkori szűrésen kiderült, hogy súlyos hallássérült. A siketséggel határos mindkét fülecskéje. Nagyon hosszú és rögös út vezetett odáig, ahol most tartunk – írta Kinga, aki addig keresett szakembert, míg tavaly év végén meg nem műtötték a fiát. – December 4-én a pécsi Fül-orr-Gégészeti Klinikán megműtötték Benit, mindkét fülébe cochlearis implantátumot kapott. Így az én siket kisfiamból rengeteg munkával halló kisgyermek lett. Próbálom megkeresni azt a szót, ami összefoglalná, hogy mennyire végtelenül büszke vagyok az én bátor, erős és okos fiamra, aki picikora ellenére rengeteg mindenen ment keresztül. Valószínűleg soha nem is találom meg.”
 

Az egykori villalakó érzelmes, hosszú posztban számolt be arról, hogy min is mentek keresztül az elmúlt időszakban, s köszönetet mondott azoknak a szakembereknek, orvosoknak, valamint azoknak, akik támogatták, segítették őket a küzdelemben.
 

– Rengeteg levelet kaptam, sokan gratuláltak, minden jót kívántak, kérdeztek, és minden levél nagyon jólesett, és persze akinek tudok, válaszolok is. Azt gondolom, hogy én csak teszem a dolgomat, hiszen szülőként ez a feladatom, de ezek a gyerekek, akik ezen mennek át, na ők az igazi hősök. Sokáig gondolkodtam, mit és hogyan meséljek erről, de hiszem, hogy sokaknak segíthetek azzal, hogy megismerik ezt a szerkezetet és a csodáját – mondta lapunknak Kinga.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: