2011-03-04 09:05:04• hírek • MTI

Nyilvánosak a legfrissebb brit UFO-akták

Egy brit férfi azt hitte, hogy azért nyert egy órát, mert elrabolták  földönkívülieknek, ám csak az őszi óraátállítás miatt lett többi ideje - egyebek közt ezt az esetet tartalmazzák a legutóbb közzétett brit UFO-akták.

A Barnesban élő férfi még 1998 októberének végén élte át a furcsa éjt. Nem jött álom a szemére, és mivel az időjárás szokatlanul enyhe volt, kisétált az éjszaka közepén a kertjébe kezében egy pohár itallal.

"Hirtelen hatalmas légi jármű tűnt fel a ház fölött, szivar alakú, két oldalán hajtóműnek vélhető szárnyszerűségekkel. Két igen erős fénycsóvát bocsátott ki elöl, az alján pedig villogó fény körözött" - állt a férfi beszámolójában, melyet a brit védelmi minisztériumnak írt. Hozzátette, hogy ereiben megfagyott a vér, a légi jelenség hamarosan tovatűnt, ő visszafeküdt ágyába és elaludt. Másnap azután észrevette, hogy nyert egy órát.

"Azon kezdek töprengeni, hogy elraboltak-e idegen lények" - állt jelentésében.
A minisztérium bolondériának ítélte a történetet és visszaírt emlékeztetőn, hogy előző éjjel volt az őszi óraátállítás - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: