2009-02-17 14:42:02• hírek • Szatmár.ro

Nyilvános főpróbát tartanak

A Zűrzavaros éjszaka című komédia premierje előtt, nyilvános előadási főpróbát tart a Harag György Társulat.

Az.Északi Színház Harag György Társulata premierre készül, ezúttal Ion Luca Caragiale egyik legtöbbet játszott darabját, a Zűrzavaros éjszaka című komédiáját mutatják be. Az előadás rendezője Árkosi Árpád Jászai díjas művész.

Ez a darab egy olyan humorral teli történet, amely ma is aktuálisan ábrázolhatja az átlagember problémáit. A mű főszereplője egy kereskedő, aki majdnem megöl egy joghallgatót, mert biztosra véli, hogy viszonyt folytat a feleségével. Tervei véghezvitelében szívesen segédkezik neki legfőbb bizalmasa, akinek azonban tényleg szerelmi kapcsolata van az asszonnyal. A jogász fiatalember pedig valójában a feleség húgát szeretné meghódítani.

A nyilvános főpróba február 19-én, csütörtökön 19 órai kezdettel tekinthető meg, amelyre 6 lej a belépő. A darab premierjére pedig február 20-án, pénteken 19 órakor kerül sor. Jegyek kaphatóak a színház jegyirodájában, amely új nyitvatartási idő szerint működik: hétköznaponként 10-től 13-ig és 16-tól 19-óráig, illetve szombaton és vasárnap az előadások kezdete előtt egy órával lehet jegyeket vásárolni.

Az Északi Színház épülete

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: