2013-09-18 17:35:57• hírek • Szatmár.ro

Nyilvános edzást tart a VSK női kosárlabdacsapata

Csütörtökön 11.30-tól a szurkolók is tanúi lehetnek annak, hogyan készülnek a kosaras lányok a bajnokságra.

A lányok már több mint két hete készülnek a bajnoki rajtra: eddig erőnléti edzéseken vettek részt, most pedig már labdás edzéseket tartanak. Éles Péter vezetőedző szerint technikai és taktikai téren még sok a munka, de ezt be lehet hozni lassanként. Az eddigi felkészülés profi módon zajlott, nem szenvedett sérülést senki sem.

Csütörtökön a szurkolók is megnézhetik egy nyilvános edzés keretében, hogy hogyan haladnak a lányok a felkészüléssel, de az első igazi alkalom, amikor bemutatkozhatnak, az a pénteken 19 órától kezdődő edzőmérkőzés lesz. A lányok ellenfele ekkor a kolozsvári csapat lesz, az eredmény viszont nem igazán fog számítani, mivel a kolozsváriaknak ez a negyedik, a szatmáriaknak pedig az első felkészülési mérkőzése lesz. - A legfontosabb, hogy meccskörülmények között játsszanak a lányok - összegezte Éles.

A folytatásban szombaton a szatmári kosarasok Debrecenben lépnek pályára a helyi csapattal, majd a jövő héten két tétmérkőzés következik a Román Kupában. Az ellenfél a Marosvásárhely lesz, a mérkőzések pedig kedden és szombaton lesznek.

Az első meccset Szatmárnémetiben kellene megrendezni, de az ellenfél felajánlotta, hogy játsszák mindkét meccset a hétvégén Marosvásárhelyen. Ez ügyben a VSK még nem döntött.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: