2018-06-15 09:30:14• hírek • (x)

Nyílt napra vár a Metamob

Stabil munkát keresel, de nem tudod, merre kellene elindulnod? Esetleg több ötleted is van, de nem tudsz dönteni? Akkor mindenképp ott kell lenned a Metamob által megszervezett nyílt napon.

A nyílt napon az érdeklődők közelebbről is megismerkedhetnek a céggel, illetve magával a termelői folyamattal is. S hogy ne csak ilyen komoly dolgokról essék szó, a Metamob képviselői a szórakozásról is gondoskodnak. A cég udvarán ugyanis egy miniatűr vidámpark kerül berendezésre, ahol a gyerekek kedvükre játszhatnak. Lesz csúszda és arcfestés is. De a móka nem csak a kicsiknek jár, a felnőtteket finomabbnál finomabb falatok és hideg italok várják.
 

A Metamobnál egyébként a következő posztok betöltésére keresnek munkaerőt: CNC gépkezelő, esztergályos, szerszámélező, lakatos, fűrészlap-tisztító gépkezelő, hegesztő, sofőr, humánerőforrás-menedzser, területi képviselő.

                                         
A nyílt napra június 23-án, 10 órától várják a vendégeket, az események pedig 17 óráig tartanak majd, a belépés természetesen ingyenes. Ha pedig szeretnél egy ajándékkupont szerezni a cég jóvoltából, mellyel ingyen fogyaszthatsz egy menüt a helyszínen, töltsd ki az ide kattintva elérhető formanyomtatványt. Mivel a kuponok csak korlátozott számban érhetőek el, ezért igyekezz, ne maradj le te sem.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: