2016-03-05 11:29:16• hírek • Szatmár.ro

Nyílt napot tartottak az Eliade iskolában

Az iskolában az idén induló előkészítő osztályosokat Víg Katalin fogja tanítani.

Nemrég megtartották a leendő előkészítősöknek, ovisoknak és szüleiknek szervezett nyílt napot a Mircea Eliade Általános Iskolában. A rendezvényen ott voltak a környékbeli óvodák nagycsoportosai és az óvónénik is. Az oktatási intézmény bemutatását a díszteremben tartották. Az iskola igazgatónői - Salagean Mariana és Szabó Jolán - köszöntötték a szép számban megjelent ovisokat és szüleiket.

Majd következett a beszélgetés a szülőkkel, akik kérdéseket intézhettek a tanítónők - az induló román és magyar tannyelvű előkészítő osztályosok oktatói - felé.

A magyar tagozat iránt érdeklődő szülőket és azok gyermekeit, valamint a 9-es óvoda nagycsoportjait elkísérő óvónénit, Lőke Krisztinát nagy szeretettel fogadta Víg Katalin, a leendő előkészítős tanítónéni. Az osztály majdani termében interaktív, játékos ismerkedés során a gyerekek belekóstolhattak a rájuk váró iskolai tevékenységbe.

Sok meglepetésben volt részük, a kézműveskedés, közös éneklés mellett a közelgő nőnap alkamából az anyukákat is köszöntötték.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: