2018-03-13 07:20:08• hírek • Közlemény

Nyílt napot tartottak az Avram Iancu iskolában

Gyerekzsivajtól volt hangos március 9-én, pénteken késő délután az Avram Iancu iskola előkészítő osztályának tanterme.

Rendhagyó módon az ovisok és szüleik nyílt nap alkalmából gyűltek össze, hogy a jövendőbeli előkészítősök és hozzátartozóik megismerkedhessenek az intézménnyel és a tanító nénikkel.


Az iskolában Laczka Zoltán aligazgató köszöntötte az egybegyülteket, majd közös sétára hívta a szülőket. Együtt megtekintették az iskola tantermeit, szaktantermeit, tornatermét, beszélgettek az iskola felszereltségéről és arról, hogy milyen fontosnak tartja az iskola tanári kara a gyermekek harmónikus fejlődését testben és lélekben.Ez idő alatt a gyerekek birtokba vették az osztálytermet és Mesemanóval együtt a repülő szönyegen Tavasztündér megsegítésére siettek. A kalandos út során a kicsik meseszereplőkké váltak, és hogy jobban azonosuljanak a szereplőkkel, maszkokat és ruhadarabokat is öltöttek magukra.


A kalandozás közben találós kérdéseket fejtettek meg, ügyesen válaszoltak a tündér kérdéseire, énekeltek és ismert mozgásos gyermekjátékokat játszottak. Vidáman és önfeledten vettek részt minden újabb feladatban, majd tavaszi képeslapokat készítettek szüleikkel együtt.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: