2014-02-25 17:50:55• hírek • Czinzel László

Nyílt napot tartottak a Református Gimnáziumban

Kedd délután tartották meg a nyílt napot az előkészítő osztályba iratkozók számára.

Megtartotta előkészítő osztályosoknak szánt nyílt napját kedden a szatmárnémeti Református Gimnázium. A kicsik birodalmának egyik osztályában gyűltek össze a gyerekek és szüleik, akiket Szilágyi Éva iskolaigazgató köszöntött. Elmondta: fontos döntés, hogy hová iratja be a szülő gyermekét előkészítő osztályba, hiszen nagy valószínűséggel az az oktatási intézmény lesz a második otthona a gyermekeknek további tizenkét, vagy még annál is több évig.

"Jól jár, aki a Református Gimnáziumba iratja be gyermekét, és ezt nem elfogultságból, hanem meggyőződésből mondom" - jelentette ki Szilágyi Éva. Szerinte a remek pedagógusok, a jó iskolai légkör mellett kijelentését igazolja az is, hogy a Református Gimnáziumból szeretettel és szeretetben oktatnak.

A  nyílt nap keretében Pándi Beáta, a mostani előkészítősök tanítónője, Máthé Gabriella az elsősök és Mekker Melinda, a másodikosok oktatója szervezett interaktív programot a gyermekeknek énekkel és tánccal, ameddig a szülők az iskolai életről, az előkészítő osztály sajátosságairól szereztek be értékes információkat.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: