2020-03-02 11:47:29• hírek • Szatmár.ro

Nyílt napot tartottak a Művészeti Líceumban

Február 27-én délután tartották meg az Aurel Popp Művészeti Líceum nyílt napját. Az előkészítőbe készülő nagycsoportos óvodásokat Papp Fejér Olga tanítónő fogadta.

A tevékenység első részében a gyermekek és szülők megismerkedtek az ősztől előkészítő osztályt indító Papp Fejér Olga tanítónővel, aki népmesékkel, énekes népi gyermekjátékokkal, és kézműves foglalkozásokkal készült az apróságok számára. A foglalkozások egészen meghitté és családiassá tették az első találkozást: a gyermekek lelkesen, felszabadultan vettek részt a játékokban, a szülők is örömmel tapasztalták, hogy gyermekeik első találkozása az iskolával igazán jó élmény volt.

A nyílt nap második részében a vendégek bepillantást nyerhettek iskola zenei életébe: előbb Nichita Sulyok Juliánna aligazgató köszöntötte az egybegyűlteket, majd Bartha Gyöngyi hegedűtanár beszélt a hangszertanulásnak a gyermekek lelki-szellemi fejlődésére gyakorolt pozitív hatásáról.

Végezetül néhány diák is bemutatkozott a díszterem színpadán: varázslatos hegedű- és zongorajátékukkal bűvölték el a gyerekeket és felnőtteket egyaránt.

Az Aurel Popp Művészeti Líceum sok szeretettel várja az előkészítő osztályba beiratkozni vágyó gyermekek szüleit.

A beiratkozás március 4–23. között, munkanapokon 10-től 18 óráig tart.





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: