2014-01-30 17:07:30• hírek • Szatmár.ro

Nyílt napot tartottak a Consult Scolarinál

Eddigi, jelenlegi és reményei szerint jövőbeli partnereit hívta nyílt napra a Consult Scolari Egyesület.

Csütörtökön 16 órai kezdettel nyílt napot tartottak a Consult Scolari Egyesület Petei úton található székhelyén, ahová elsősorban cégeket hívtak meg, hogy bemutassák szolgáltatásaik palettáját. Ez folyamatosan szélesedik, a felnőttképzéssel foglalkozó civil szervezet pedig vadonatúj képzési formákat is bemutatott. Ez a rendezvény mindemellett egyfajta főpróba is volt, hiszen hamarosan 10 éves fennállását ünnepli a Consult Scolari - ebből az alkalomból pedig egy sokkal nagyobb lélegzetű eseményre készülnek.

A résztvevők előbb egy általános ismertetőt hallgattak végig a felnőttképzés kapcsán, megismerkedve annak különböző aspektusaival, majd egy különterembe vonulva megismerkedtek a legújabb képzési formával, amely fiataloknak és kezdő vállalkozóknak szól. A képzésen résztvevők pénzügyeik kezelését tehetik ésszerűbbé és akár tehetnek szert nyereségre is. Ez a képzés hiánypótló, hiszen a fiatalokat az iskolában nem készítik fel arra, hogy hogyan bánjanak a pénzzel, hogyan gazdálkodjanak forrásaikkal. A nyílt nap keretében egy kis játékkal mutatott rá Haller Csilla, az egyesület főkönyvelője a pénzügyi tanácsadás fontosságára.

A Consult Scolari egyesület menedzsment-tréningeket is tart cégek számára, a képzés pedig, amivel széles körben népszerűvé váltak, az az idegennyelv-oktatás. A Consult Scolarinal rengeteg szatmári alapozta meg vagy éppen tökéletesítette idegennyelv-tudását.

A nyílt napon résztvevők belekóstolhattak a még újnak számító borismereti tanfolyamokba is - ez alkalommal egy remek Nachbil bort elemeztek ki a résztvevők. Az egyesület a nemzetközileg elismert WSET nevet viselő szervezet által akkreditált tréningeken avatja be az ital szerelmeseit a kóstolás rejtelmeibe. Ezen tréningeken az előadó Szakács-Orha Imre, aki nemrég vizsgázott sikeresen Londonban és szerzett elsőként Romániában WSET-tréneri diplomát.

Consult Scolari - nyílt napot tartottak

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: