2011-10-12 10:33:13• hírek • Szatmár.ro

Nyílt napot tartott kedden a Primagym

A szokásosnál is többen égették a zsírt, formálták alakjukat az egészségközpontban.

A Primagym Aerobic, Fitness és Cycling központ az elmúlt hónapokban hatalmas fejlődésen esett át, mára a város legsokszínűbb edzőterme lett, ahol kellemes környezetben, 15 mozgásformából válogatva lehet zsírt égetni, izmokat növeszteni, karcsúsodni, vagy csak egészségesen élni test és lélek harmóniájában.

A keddi nyílt napon az összes mozgásformát kipróbálhatták, akik elhatározták: egészségesebben akarják élni az életüket a továbbiakban. Az első lépésben az érkezők a Korall Klinika szakembereinek segítségével megmérethették vérnyomásukat, vércukorszintjüket, meghatározták testtömeg-indexüket és az eredmények függvényében életviteli tanácsokkal kaptak az érdeklődők. Aztán jött az edzés: a rengeteg kipróbálható edzésformába bárki belekóstolhatott, akinek volt kedve és energiája. Ki lehetett próbálni a szobabiciklizésre első látásra némileg hasonlító, de kiemelkedően zsírégető cyclingot, spin racinget, mások a nyugalmasabb mozgásformákat, a piláteszt, a bodyARTot választották. Gyöngyöztek a homlokok, nedvesedtek a törölközők a kardio-kickbox és különböző aerobic-edzéseken és dagadtak az izmok a fitness-teremben.

Az edzések sora egy fergeteges Zumba-partyval fejeződött be: a latinos ritmusokra történő mozgás sok esetben inkább tánchoz hasonlít, mint zsírégetésre, ám a hatás garantált. Ezt az edzést Magyarország legelismertebb Zumba-oktatója, Sinkó Tamás vezette.

Zumba Party a nyílt napon

Azok, akik nem voltak restek és több mozgásformát is kipróbáltak, egy nyereményjátékon vettek részt. Akik legalább három edzésen részt vettek, egy-egy 200 lej értékű egészségfelmérő csomagot nyertek a Korall Klinika felajánlásával. Öt edzésforma kipróbálásáért a fődíjat a Szatmár.ro és a ****Wellnes Hotel Gyula Superior által felajánlott két személyre szóló kényeztető wellness hétvégét sorsolták ki a Fitt Nap zárásaképpen. Az egészségutalványok boldog tulajdonosai: Dancu Susana, Napolcz Paula, David Anca, Oros Cristian, Erdei Magda. A fődíjat, a kétszemélyes wellness hétvégét Polcz Ileana nyerte meg. A nyerteseknek ez úton is szeretnénk gratulálni.

A Fitt Napon belül a Szatmár.ro hírportál másik ajándéka is gazdára talált: a Primagymmel közös lájkolós játékon egy újabb wellness-hétvége volt a fődíj, ennek kisorsolásakor Nagylaki Csillának kedvezett a szerencse - aki ő maga is hűségesen részt vett az edzéseken.

A Primagym ezúton mond köszönetet mindazoknak, akik részt vettek az edzéseken, kipróbálták a számos mozgásformát és kedvet kaptak az egészséges életmódhoz.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: