2010-11-06 09:12:38• hírek • Szatmár.ro

Nyílt napot tartott a PrimaGym

Péntek este a PrimaGym Aerobic, Cycling & Fitness Center termeiben nyílt napot tartottak, ahol a vendégek ingyenesen kipróbálhatták a központ összes szolgáltatásait.

Amint már tudjuk, november 5-től a PrimaGym egészségközpont  szolgáltatásainak köre fitnesz teremmel és masszázs szalonnal bővült.  A pénteken megszervezett nyílt nap keretén belül a vendégeknek  lehetőségük volt az új és régi edzésformákat egyaránt kipróbálni, és kedvezményesen válthattak bérletet a kívánt órákra.

Az egyszerű, de hatásos gépekkel felszerelt konditermében bárki megmozgathatta izmait. A 24 gépet  férfiak és nők egyaránt használni tudták, és gépek mellett kézi-súlyzók is a vendégek rendelkezésére állnak.  A konditerem szomszédságában masszázzsal bővült a központ szolgáltatásainak köre: a torna után ehetőség volt izomlazításra és relaxációs masszázs igénybevételére is.



A konditermen kívül a szakképzett edzők 18 órától zsírégető tornára, alakformáló gyakorlatra, step- és dance aerobikra vártak minden érdeklődőt. Emellett a vendégek kipróbálhatták a központ egyik különleges edzésformáját a BodyArtot, valamint a kisteremben spinracing, cycling edzéseken mozgathatták meg izmaikat.

Mindazok, akik részt vettek a nyílt nap keretén belül szervezett edzéseken, egy tombolán is részt vehettek. A nyertesek jutalma különböző aerobic és cycling bérletek, illetve egy három alkalomból álló masszázs szolgáltatás.



Képgaléria:



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: