2010-09-17 12:43:37• hírek • Póti Orsolya

Nyílt napot tartott a Fitland

A Fitland edzőtermébe csütörtökön nyílt napot tartottak, ahol a vendégek ingyenesen kipróbálhatták a terem szolgáltatásait. A rendezvény hangulatos dance aerobic-al zárult.

Aki még nem ismerte a Fitland edzőterem szolgáltatásai, az csütörtökön ingyen részt vehetett a különböző gyakorlatokon, és kipróbálhatta milyen lenne a Fitland vendégkörének állandó tagja lenni

A Fitland szakképzett edzői reggel 10 órától zsírégető tornára vártak minden érdeklődőt. 10 óra 30 perctől alakformáló gyakorlat vettei kezdetét, majd 17 órától óriáslabdával végzett alakformáló gyakorlaton vehetett részt minden csinosodni vágyó. 17 óra 30 perctől kezdődően kipróbálhatták a hatékony preventív gerinctornát, 18 órától pedig kezdődik a step aerobikot tartottak kezdőknek, illetve 18 óra 30-tól a step aerobic volt haladóknak.


Tae-bo edzés a nyílt napon
Tae-bo edzés a nyílt napon


A Fitland szolgáltatásainak köre nemrég új edzésformával bővült: egy nagyszerű, feszültségoldó edzésformával, a Tae Bo-val várják a csinosodni vágyókat. A 19 órától érkező vendégek a Tae Bot is kipróbálhatták.

A nyílt nap dinamikus és hangulatos dance aerobic-al zárult. Közel nyolcvanan vettek részt a különböző gyakorlatokon, és a rendezvénnyel bővült a Fitland vendégkörének száma is.

Aki a nyílt napon bérletet vásárolt egy tombolán is részt vehetett, melynek nyertesei szauna-, szolárium- és aerobic-bérletben, illetve más értékes nyereményben részesültek. Azok, akik aerobic bérletet váltanak ajándék CD-ben részesültek. Amellett, hogy a Fitland vendégkörének számát is bővítette, sikerült állandó vendégeinek is egy nem mindennapi edzéssel kedveskednie.


Bemelegítés a dance aerobicra
Bemelegítés a dance aerobicra


Csoportkép a résztvevők egy részével
Csoportkép a résztvevők egy részével


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: