2018-02-26 07:52:00• hírek • Oszkó Viktória

Nyílt napot tartanak a 10-es Iskolában

Február 27-én, délelőtt 11:00 órától nyílt napi programokkal, ismertetőkkel, játékos bemutatkozással várja az előkészítőbe felvételizőket a szatmárnémeti 10-es Számú Általános Iskola.

A gyerekek megismerkedhetnek a jövendőbeli tanító nénivel, barátkozhatnak a többiekkel és egy rövid időre betekintést nyerhetnek az iskola életébe is. A kicsiknek kézműves foglalkozásokkal, csoportos játékokkal is készülnek, hogy barátságosabbá tegyék számukra a környezetet és kedvet csináljanak a tanuláshoz.


Miközben a gyerekek a foglalkozásokon vesznek részt, a szülők minden fontos információt megkapnak, amire szükségük lehet a beiratkozással kapcsolatban. Bármilyen kérdésük van, a nyílt napon bátran feltehetik, a tanító néni és valamennyi pedagógus készségesen válaszol majd valamennyire.


A program része még egy rövid séta az iskola épületében és a tornacsarnokban, hogy a szülők és gyerekeik felmérhessék az épület felszereltségét és hogy ismerkedjenek az új helyszínnel, ahol gyermekük több évet fog eltölteni.


Lovas Tünde tanító néni szeretettel várja a leendő kisiskolásokat és hozzátartozóikat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: