2018-02-10 15:04:34• hírek • Oszkó Viktória

Nyílt napot tart a PrimaGym

Újra nyílt napot tartanak a PrimaGymben, ahol többféle óratípussal, cardio és erő-állóképesség fejlesztő edzésekkel is várnak minden sportolni vágyót.

Február 12-én, hétfőn reggel 8:00 órától egészen este 20:00 óráig várják a mozgás szerelmeseit a Piața Eroii Revoluției 5. szám alá. Az edzők gondoskodnak majd róla, hogy élvezd az órákat, a legjobb zenékkel és a leghatásosabb gyakorlatokkal készülnek.


Megijedned persze nem kell, garantáltan figyelnek majd rád, a feladatokat pedig saját edzettségi szintednek megfelelően el tudod majd végezni. Érdemes a PrimaGym honlapján és facebook oldalán előre tájékozódni, hogy biztosan ne maradj le a neked legszimpatikusabb edzésről.


A csoportos órák közül a B.A.X., bodyART, spinning, STRONG, spinracing, zumba és pilates foglalkozások között te is megtalálod majd a számodra megfelelő mozgásformát, de ha inkább a kondi és a fitness szerelmese vagy, akkor se maradj otthon, hiszen profi teremedző vár reggeltől estig a kondigépek birodalmában, hogy téged is formába lendítsen.


Közeleg a nyár, ne keress több kifogást, inkább nézz be a PrimaGymhez!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: