2011-02-21 15:22:36• hírek • (x)

Nyílt napot tart a Netmusic.ro zenebolt

Látogass el a Netmusic boltba pénteken és ismerkedj meg a választékkal.

Akinek egy kicsit is közelebb áll a szívéhez a zene illetve a zenélés, az biztosan járt már a Netmusic.ro szatmárnémeti bemutató üzletében. A Dana Kereskedelmi Központ (Independentei sugárút 14/a) első emeletén található zeneboltban széles választékát találjuk hangszereknek, lemezlovas-felszereléseknek, hangfalaknak, ráadásul a bolt folyamatosan akciókkal, hozzáértő és segítőkész eladókkal várja a vásárlókat.

Pénteken, február 25-én 17 órai kezdettel a Netmusic.ro nyílt napot és workshopot tart a boltban, ahol közelebbről is megismerkedhetnek az érdeklődők a hangszerekkel, kipróbálhatják azokat, vagy figyelemmel követhetik a profi zenészek bemutatóját. Mindig is érdekelt a zenélés, de nem tudtad, hogyan kezdj hozzá? Itt az alkalom! Látogass el a Netmusic.ro szatmárnémeti üzletébe, és válaszd ki a hangszert, ami a legjobban illik hozzád. Természetesen, ha már beleszerettél a hangszerbe, meg is veheted azt, a rendezvény ideje alatt ugyanis törzsvásárlói kártyát kaphatsz, amivel 5 százalékos kedvezményben részesülsz. Legyen szó bármilyen hangszerről: akusztikus vagy elektromos gitárról, furulyáról vagy dobfelszerelésről - a boltban mindent megtalálsz.

A zenélés helyett inkább lemezlovas lennél, a házibulik királya? A Netmusic.ro boltjában a legújabb keverőpultokkal, mikrofonokkal és hangfalakkal is megismerkedhetsz és megvásárolhatod őket.


Nagy választék várja a Netmusic.ro boltba ellátogatókat
Nagy választék várja a Netmusic.ro boltba ellátogatókat


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: