2013-06-21 17:44:29• hírek • Póti Orsolya

Nyílt napot szervez a Stea Egyesület

A szatmári utcán élő gyermekeket és fiatalokat támogató Stea Egyesület június 24-én nyílt napot tart a szatmárnémeti és az erdődi Polgármesteri Hivatal támogatásával.

A franciaországi La Voix de L'Enfant és a Solidarite Enfance Roumanie szervezetek által támogatott projekt keretében rendez nyílt napot a Stea Egyesület hétfőn 11.00-16.00 óra között. Az utcagyerekeket segítő projektben partner az olasz Popica Onlus, illetve a szatmárnémeti és az erdődi Polgármesteri Hivatal is.

Az egyesület önkéntesei és kedvezményezettjei - a nappali központot látogató utcán élő gyerekek és fiatalok - különféle foglalkozásokkal és bemutatókkal várnak minden kedves érdeklődők a szervezet Octavian Goga utca 14 szám alatti székhelyén.

A foglalkozások által a látogatók megtapasztalhatják, hogy a Stea miként támogatja az utcán élőket, illetve miként segíti szellemi fejlődésüket a közmunka, a tanulás és a játék által. A szervezők elmondása szerint, a rendezvény kellemes, ünnepi hangulatban zajlik majd, és változatos programokkal várja az érdeklődőket.

Az egyesület legutóbb jótékony célú könyvvásárt szervezett az utcán élők támogatására. Ez a rendezvény a tervek szerint hamarosan újra megrendezésre kerül, ugyanis nagy sikernek örvendett.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: