2015-02-13 14:17:56• hírek • Szatmár.ro

Nyílt napokat tartanak az iskolák

A nyílt napok sorát a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum kezdi: szombaton várják az érdeklődőket.

A tanügyminisztérium kötelezte az iskolákat, amelyekben előkészítő osztály indul, hogy nyílt napokat tartsanak a beiratkozásokat megelőzően. Így a szülők és a gyerekek is jobban megismerhetik a tanintézményeket, azok felszereltségét és a pedagógusokat.

Elsőként a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum tart nyílt napot, február 14-én, 10 órai kezdettel. Itt a szülők megtekinthetik a Hám János Líceumban induló előkészítő osztály termét, találkozhatnak az iskola vezetőségével, a pedagógusokkal, megbeszélhetik a felmerülő kérdéseket. A nyílt nap helyszíne az előkészítő osztálynak otthont adó Hám János Óvoda (Gabriel Georgescu utca 12 szám).

Február 16-án, hétfőn 16.30-kor tartja idei nyílt napját a Református Gimnázium. A pedagógusok várják az előkészítő osztályba beíratkozó diákokat és szüleiket, hogy közelebbről megismerkedhessenek az iskola szellemiségével, az alkalmazott pedagógiai módszerekkel.

A Kölcsey Ferenc Főgimnázium február 19-én, csütörtökön délután 17 órától tart nyílt napot azok számára, akik a Főgimnáziumban szeretnék elkezdeni iskolai tanulmányaikat. Szeretettel várnak minden érdeklődő szülőt és leendő kisdiákot. A szülők és gyermekeik bepillantást nyerhetnek az iskolában folyó munkába, az előkészítő osztály tantervi követelményeibe, az ott alkalmazott munkamódszerekbe. A nyílt napon jelen lesznek a tanítónők is, akik nemcsak a kisdiákok számára szerveznek „bemelegítő" foglalkozást, hanem a szülők kérdéseire is válaszolni fognak majd. A foglalkozás helyszíne a Főgimnázium földszintje, a kisiskolások „birodalma" lesz.

Amennyiben bármelyik Szatmár megyei iskola szeretné még közzétenné a nyílt napjának időpontját, az jelezze ezt a szatmar@szatmar.ro emailcímen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: