2014-02-19 17:57:56• hírek • Szatmár.ro

Nyílt napok az iskolákban az előkészítősők számára

A Kölcseyben, a Refiben és a Hám Jánosban is nyílt napot szerveznek az előkészítő osztályba beiratkozók számára.

Nyílt nap a Kölcseyben

A Kölcsey Ferenc Főgimnázium nyílt napot szervez szombaton, február 22-én, 10 órától, azok számára, akik a Főgimnáziumban szeretnék elkezdeni iskolai tanulmányaikat. Szeretettel várnak minden érdeklődő szülőt és leendő kisdiákot. A szülők és gyermekeik bepillantást nyerhetnek az iskolában folyó munkába, az előkészítő osztály tantervi követelményeibe, az itt alkalmazott munkamódszerekbe.

A nyílt napon jelen lesznek a tanítónők is, akik nemcsak a kisdiákok számára szerveznek „bemelegítő" foglalkozást, hanem a szülők kérdéseire is válaszolni fognak. A foglalkozás helyszíne a Főgimnázium földszintje, a kisiskolások „birodalma" lesz.

Várják a diákokat és szülőket a Hám Jánosban

Február 22-én, 12 órától nyílt napon vehetnek részt a szülők, ahol megtekinthetik az induló előkészítő osztály termét, találkozhatnak az iskola vezetőségével, a pedagógusokkal, megbeszélhetik  a felmerülő kérdéseket.

A nyílt nap helyszíne az előkészítő osztálynak otthont adó Hám János Óvoda, Gabriel Georgescu utca 12 szám. A tanítók és a diákok szeretettel várják azokat a gyerekeket és szülőket, akik szívesen ismerkednének az előkészítő osztályban zajló tevékenységekkel és a környezettel.

A Hám János Római Katolikus Líceum előkészítő osztályába való beiratkozásra 2014. február 24. és március 14. között van lehetőség az iskola titkárságán. A hatékony szervezés érdekében a vezetők kérik a szülőket, hogy a 0261-717.180-as telefonszámon kérjenek előzetesen időpontot a beiratkozáshoz.

Nyílt nap a Református Gimnáziumban

Február 25-én, kedden 16 és 18 óra között nyílt napot tartanak az elsőkészítő és első osztályba iratkozó gyerekek és szüleik számára. Találkozhatnak ekkor a tanítókkal, megtekinthetik az osztályokat és betekintést nyerhetnek a Refi elemi tagozatán folyó munkába.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: