2019-05-14 10:30:53• hírek • Nagy Tímea

Nyílt nap lesz csütörtökön a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban

A Kölcsey Ferenc Főgimnázium szeretettel vár minden kedves nyolcadikost május 16-án, csütörtök déletőtt 10 órától a nem mindennapi nyílt napjára.

A diákoknak lehetőségük lesz élesben belekóstolni a kölcseysek életébe, hiszen valódi tanórákon vehetnek részt a főgimnáziumban, azt követően pedig megismerkedhetnek és beszélgethetnek a suli "lakóival" is.

 

10 és 11 órától veszi kezdetét az interaktív betekintő. Ekkor párhuzamosan matek, infó, magyar, fizika és angol órák közül választhatnak az érdeklődők. Ezeket a tanórákat kölcseys tanárok tartják majd, és oly módon, mintha az általános iskolás látogatók már a gimnázium padjait koptatnák. Mindegyik minta órát kétszer tartják meg, így a két legérdekesebb, a választandó profilnak megfelelő tárggyal és oktatóval egyaránt megismerkedhetnek a nebulók.

 

A bemutatót követően az intézmény második emeleti dísztermében kerül sor a közös beszélgetésre. Itt az iskola vezetőségétől, valamint a munkaközösség és a diáktanács tagjaitól minden hasznos infót megtudhatnak. Lesz szó az iskoláról, az induló osztályokról, a továbbtanulási lehetőségekről, az iskolai - de nem tantárgyi - tevékenységekről, a közösségi életről, és így tovább. A jelentkezni vágyó diákok feltehetik kérdéseiket a Köfedisz tagjainak vagy a szaktanároknak, ennek köszönhetően kételyek nélkül jelentkezhetnek a középiskolába.

 

A Kölcsey Ferenc Főgimnázium szeretettel várja az érdeklődőket!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: