2019-03-03 16:10:46• hírek • Nagy Tímea

Nyílt nap kedden: betekintő a Kölcsey Ferenc Főgimnázium előkészítő osztályába

Nyílt napot szervez a Kölcsey Ferenc Főgimnázium kedden, 17 órai kezdettel.

Ki ne emlékezne az első találkozásra, az első mesére, az első padtársra... Életünk egyik legmaradandóbb élménye az első iskolai hét, az ismerkedés, a megszokás, az új szabályok és kötelezettségek elsajátítása. A hirtelen váltás az óvoda és az iskola között érzelmileg megterhelő lehet a kicsik számára. A nehézséget ismerkedő alkalmakkal csökkentheti a szülő és az oktatási intézmény. Ilyen esemény az előkészítő osztályos nyílt nap. A kicsik játékos módon kóstolhatnak bele a választott iskola életébe a jövőbeli tanci közreműködésével. Míg az apróságok játszanak, a felnőtteknek az iskola vezetősége felvázolja az intézmény alapelveit, a követelményrendszert, a "nulladik osztály" tantervét, az extrakurrikuláris tevékenységek tárházát. Nem utolsó sorban pedig, alkalmuk nyílik  a tanítóval az első találkozásra, szóváltásra.


A beiratkozás előtt érdemes élni a nyílt nap adta lehetőséggel, mely betekintést nyújt a suli életébe. A vezetőség hozzáállása és a tanító személyisége is felszínre kerül a találkozón. A szülők ezzel felelős döntést hozhatnak gyermekük jövőjét illetően.


A Kölcsey Ferenc Gimnázium több évtizedes osztatlan sikere mögött a szívet-lelket beleadó tanári és tanítói kar áll, melyet határozott jövőképpel rendelkező vezetőség tart össze. Az intézmény nívója az ötvenes évektől kezdve ugyan azt jelenti: garanciát a jövőre. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: