2007-09-13 13:34:23• hírek • István Löchli

Nyílt nap a tűzoltóságon

 Különleges bemutatót tartottak a szatmári tűzoltók a Tűzoltóság napja alkalmából.  

Nyílt Napot tartottak a szatmári tűzoltók a Fabricii úton levő székházuk udvarán, a Romániai Tűzoltóság napja alkalmából, melyen számos érdekes bemutatóval kápráztatták el a közönséget.

A tizenegy órától kezdődő programokban elsőnek a gyermekeknek tartottak kisebb bemutatókat. Talán a legérdekesebb program Bim, a szatmári tűzoltóság speciálisan kiképzett kutyájának bemutatója volt. Bim már hat éve szolgál rendületlenül a tűzoltóságnál, és azóta segítségével több életet sikerült megmenteni. Ezt követően egy nagyszabású bemutatóra került sor, ahol különböző színlelt oltási technikákat mutattak be a jelenlevőknek.

Az esemény záróakkordja az Északi Színházban megtartott beiktatási ceremónia volt, ahol az ifjú tűzoltók tették le esküjüket az elöljáróik, Ilyés Gyula polgármester, leendő társaik, valamint az egyházak képviselői előtt. Ezt követően díjazták a tűzoltó versenyeken eredményeket elért csapatokat. Számos önkéntes tűzoltócsapatot, iskolák diákcsapatait, a rendőrség munkatársait és civil szervezetet díjaztak a tűzoltók. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: