2013-04-03 12:52:02• hírek • Póti Orsolya

Nyílt nap a Református Gimnáziumban

Április 6-én, szombaton nyílt kapukkal várja a Szatmárnémeti Református Gimnázium az előkészítő osztályokba beiratkozó ovisokat és a szülőket.

Nyílt napot tart április 6-án, szombaton 10 órától a Szatmárnémeti Református Gimnázium az előkészítő osztályokba beiratkozó gyerekek és szüleik számára. Az iskola vezetősége különféle szórakoztató programokkal várja az érdeklődőket.

A nyílt nap keretében a látogatók betekintést nyerhetnek az iskola életébe, megnézhetik az előkészítősök számára berendezett osztálytermeket, különféle PowerPointos bemutatót tekinthetnek meg és természetesen hasznos információkat kapnak arról, hogy mit kínál a gimnázium.

Mialatt a szülők információkat gyűjtögetnek, addig a gyerekek sem unatkoznak, hiszen számukra kézműves foglalkozásokkal készülnek a tanítók, valamint megnézhetik a Gyulai Bábszínház Fizi Miska című darabját is.

Az iskola a 35 perces játékos tanulás és a 15 perces mozgásos tanulás mellett, számos iskolán kívüli tevékenységgel várja a leendő iskolásokat. Ezek között vannak személyiségfejlesztő programok, kézműves foglalkozások, beszédfejlesztő program, néphagyományőrző tevékenységek, lelki gondozás, furulyázás, néptánc és úszás is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: