2019-03-04 12:02:46• hírek • Közlemény

Nyílt nap a Refi családban

Családias, gyermekbarát hangulattal és környezetben várta az érdeklődőket, a gyermekeket és a szülőket nyílt napjára a Szatmárnémeti Református Gimnázium.

Szombaton 11 órától Varga Szilárd Csaba iskolalelkész Jézus szavaival köszöntötte a megjelenteket: „Engedjétek hozzám jönni a kisgyermekeket, és ne tiltsátok el őket, mert ilyeneké az Isten országa.” (Mk 10.14) Nemcsak a gyermekek számára fontos a játékosság és az önfeledt öröm, hanem a felnőttek számára is. Ezt a boldogságot kellene tőlük átvenni. A gyermek ugyanakkor a jelenben és nem a jellennek él. Ezt is érdemes tőlük megtanulni. Ilyeneké az Isten Országa.

 

Elek Ramóna tanitónéni, aki ősztől veszi majd át az új osztályát, gitárral a kezében, örömöt és törődést sugározva tartotta meg az alkalmat, melyet a gyermekek látható módon nagy élményként éltek meg. A jelenlevők megbizonyosodhatnak affelől, hogy jól döntenek csemetéik jövőjét illetően, ha a Refit választják.

 

Póti Eduárd igazgató elmondta, hogy izgultak ezért a napért, volt bennük drukk, hogy minden jól sikerüljön. Kifejezte abbéli örömét, hogy jól érezték magukat a gyerekek, betekintve a Szatmárnémeti Református Gimnázium családjába. Megköszönte a bizalmat, és kívánta, hogy ez a bizalmi kapcsolat maradjon is meg!

 

Az alkalom végén Elek Kinga aligazgatónő elmondta, hogy a Református Gimnázium szeretettel várja az jelentkezőket, beiratkozókat március 4-től, minden nap 18 óráig.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: