2010-11-03 13:00:27• hírek • Szatmár.ro

Nyílt nap a PrimaGymben

Gyere el te is november 5-én a PrimaGym Aerobic, Cycling & Fitness Centerbe, ahol egy nyílt nap keretén belül ingyenesen részt vehetsz az edzéseken, és megtudhatod miben lenne részed, ha a PrimaGym állandó tagja lennél.

Egy kis kikapcsolódásra vágysz, és legszívesebben elűznéd az őszi napok monotonságát? Akkor gyere el pénteken a PrimaGym Aerobic, Cycling & Fitness Centerbe, ahol együtt mozoghatsz az egészségközpont kiváló edzőivel, és  ingyenesen kipróbálhatod  a központ különböző edzésformáit.

Miután megismerted mindezeket kedvezmények és tombolák is várnak rád a helyszínen! Ezen a napon 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatsz bérleteket, és ha szerencsés vagy, ajándék cycling, aerobik és fitnesz bérletekben részesülhetsz!



Péntek este fél hattól a PrimaGym kis- és nagytermében, valamint az újonnan nyíló fitneszteremben párhuzamosan zajlanak a szabad edzések este nyolc óráig.  A szakképzett edzők zsírégető tornára, alakformáló gyakorlatra, step- és dance aerobikra várnak minden érdeklődőt. Emellett kipróbálhatják a központ egyik különleges edzésformáját a BodyArtot, valamint a kisteremben spinracing, cycling edzéseken vehetnek részt és az érdeklődők az újjonnan nyílt kodniterem gépeit is kipróbálhatják. A nyílt nap részletes programjáért kattints ide.

Mindenkit sok szeretettel vár a PrimaGym Aerobic, Cycling & Fitness Center csapata!



Próbáld ki te is a PrimaGym edzésformáit!


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: