2010-08-25 15:13:44• hírek • (X)

Tae Bo a Fitland-nél!

Jó közérzetre vágysz, és már a formád sem a régi? Akkor a Fitland edzőtermében a helyed, ahol mostantól kipróbálhatsz egy nagyszerű feszültségoldó edzésformát, a Tae Bo-t.

A Fitland Szalon augusztus 24 óta új óratípussal bővítette szolgáltatásainak körét. A Tae Bo edzésforma már igen elterjedt Szatmárnémetiben, de a Fitland-nél most hasizomfejlesztő gyakorlatokkal megspékelve, szakképzett edző - Tapu Enikő - irányításával  zajlanak az edzések.

A Tae Bo nagyszerű feszültség levezető, könnyen tanulható ütésekből, rúgásokból és lépésekből áll. A távol-keleti küzdősportok és a tánc mozgáselemeinek összeboronálásából született. Intenzív mozgás, növeli az állóképességet és kiváló zsírégető. Kitűnően formálja a derekat, a csípőt, a combot és a vádlit. Javítja a keringést.

A "Tae" lábat jelent, a rúgásokra és a test alsó részeinek edzésére utal. A "Bo" a bokszból és a felsőtestre mért ütésekből jön. Az előbbiek együtt alkotják a teljes edzést. Az ütemes zenére Tae-Bo-zás egy igen élvezetes edzésforma, mely az egész testet megmozgatja.

Jó tudni, hogy a helytelenül végrehajtott Tae Bo rendkívül ártalmas lehet a gerincre. A Fitland-nél szakképzett edző tartja az órákat keddenként 20 órától és szerdánként 18 órától. A keddi Tae Bo edzéseken fiúk is részt vehetnek.

Bővebb információk a www.fitland.ro oldalon.




Az edzéseket Enikő tartja


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: