2010-09-13 16:42:49• hírek • (X)

Nyílt nap a Fitlandnél

Legszívesebben elűznéd az őszi napok monotonságát, és jobb kedvere derülnél? Akkor gyere el szeptember 16-án, csütörtökön a Fitland edzőtermébe, ahol ingyenesen részt vehetsz az órákon.

Szeptember 16-án nyílt napra kerül sor a Fitland edzőteremben, ahol ez alkalomból minden vendég ingyenesen részt vehet az órákon. Ha még nem ismered a szolon szolgáltatásait, akkor most ingyen kipróbálhatod, miben lenne részed, ha a Fitland vendégkörének állandó tagja lennél.

Csütörtök reggel 10 órától a Fitland szakképzett edzői zsírégető tornára várnak minden érdeklődőt. 10 óra 30 perctől alakformáló gyakorlat veszi kezdetét, majd 17 órától óriáslabdával végzett alakformáló gyakorlaton vehet részt minden csinosodni vágyó. 17 óra 30 perctől kezdődően kipróbálhatják a hatékony preventív gerinctornát, 18 órától  kezdődik a step aerobik kezdőknek, illetve 18 óra 30-tól a step aerobic haladóknak. 19 órától kipróbálhatják a Fitland legújabb szolgáltatását, egy nagyszerű, feszültségoldó edzésformát, a Tae Bot.

 

 

A nyílt nap dinamikus dance aerobic-al zárul, amelyre fehér- vagy élénk színű öltözetben várják a mozogni vágyókat. Aki a nyílt napon bérletet vásárol egy tombolán is részt vehet, melynek nyertesei szauna-, szolárium- és aerobic-bérletben, illetve más értékes nyereményben részesülhetnek. Azok, akik aerobic bérletet váltanak ajándék CD-ben részesülnek.

További részletekért kattints a Fitland oldalára!


Ingyen vehetnek részt a fitland óráin
Csütörtökön ingyen vehetnek részt a Fitland óráin


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: