2013-10-16 20:06:54• hírek • itCafe.hu

Nyílt levélben próbál nyugtatni a BlackBerry

A kanadai gyártóról mostanában sok negatív hír jelent meg, az egykori piacvezető igyekszik nyugtatni a kedélyeket.

Az elmúlt néhány hónapban a szakmai sajtó egyik fő témája volt a BlackBerry: az új BB 10-es készülékek sikertelensége és az ennek okán elszenvedett jelentős veszteség, az átszervezés miatti elbocsátások, a cég részenként vagy egészben történő eladása.

Bár a BB 10 a legtöbb tesztelő és felhasználó szerint jól sikerült, és a Z10, Z30, Q5, Q10 modellek is versenyképesek az androidos és iOS-es okostelefonokkal, a folyamatos negatív hírverés bizonyára aggasztotta már a cég vezetését, ugyanis most nyílt levélben igyekeznek megnyugtatni minden (még) BlackBerry felhasználót, hogy bár tényleg nagy a gond, de hisznek a vállalatban, kézben tartják az ügyet, dolgoznak a megoldáson, és a BlackBerry nem tűnik el a süllyesztőben.

„Felhasználóink sokat olvashattak mostanában a BlackBerryről, hiszen elég gyakran kerülünk a címlapokra, ez pedig sok félreértést szült - nyilatkozta Frank Boulben, a cég marketingigazgatója. „Szeretnénk, ha vevőink tudnák, hogy továbbra is számíthatnak ránk, mert nem tűnünk el. Jelentős mennyiségű készpénztartalékunk van, adósságunk pedig nincs. Az átalakulási időszak fájdalmas lesz, de eredményeként erősebbek leszünk - ezt az üzenetet szeretnénk eljuttatni vevőinkhez." - tette hozzá a vezető.

A cikk folytatása az ITcafe.hu oldalon olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: