2013-04-05 16:10:23• hírek • Szatmár.ro

Nyílt Nap az előkészítő osztályba iratkozók számára

A Kölcsey Ferenc Főgimnázium nyílt napot szervez szombaton, április 6-án, 10 órától azok számára, akik a Főgimnáziumban szeretnék elkezdeni iskolai tanulmányaikat.

A szülők és gyermekeik bepillantást nyerhetnek az iskolában folyó munkára, az előkészítő osztály tantervi követelményeire, az alkalmazott munkamódszerekre.

A nyílt napon jelen lesznek a tanítónők is, akik nemcsak a kisdiákok számára szerveznek „bemelegítő" foglalkozást, hanem a szülők kérdéseire is válaszolni fognak majd. A foglalkozás helyszíne a Főgimnázium földszintje, a kisiskolások „birodalma".

A negyedik és nyolcadik osztályt végző diákok számára május 24-én, pénteken szerveznek nyílt napot. A jövő évben induló V. osztályba szeretettel várják a diákokat, beiratkozni hétköznapokon 9-14 óra között  az iskola titkárságán, a gyermek keresztlevél másolatával lehet.

Az ötödikesek számára felkészítőket is szerveznek június első felében.

A kilencedik osztályban 6 osztályt indít a főgimnázium, 2 matematika-informatika, 2 természettudomány, 1 társadalomtudomány, 1 filológia osztályt. A jövő évtől  kezdve minden osztályunkban 2 idegen nyelvet, (angol+német) tanulhatnak a diákok, és az iskolában nyelvvizsga megszerzésére is lehetőség van, mind angol, mind német nyelvből.

A jövő évben is indul egészségügyi posztliceális iskola, államilag támogatott helyekkel - tudtuk meg Pataki Enikő igazgatónőtől.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: