2011-09-24 14:11:09• hírek • (x)

Nyílik a Fashion & Caffe!

Újult erővel és szórakoztató programmal tárja ki kapuit a Fashion & Caffe, Nagykárolyban. Szeptember 25-én, vasárnap délután újból megnyitja ajtait a közkedvelt nagykárolyi kávézó.

Színesebbé téve a Fashion & Caffe megnyitását, a kávézót működtetők egy kicsiny előadás megszervezésével kedveskednek vendégeiknek. Szeptember 25-én, vasárnap 20.00 órai kezdettel bemutatásra kerül a „Marmeladov" c. dramaturgia, melynek alapjául Dosztojevszkij „Bűn és bűnhődés" c. regénye szolgál. Az 50 perces előadást egy temesvári színész mutatja be magyar nyelven.

Elöljáróban elmondható a műről, hogy kísértetesen hasonlít az általa bemutatott világ a mai környezetünkre, amelyben mindennapjainkat éljük. Elkerülhetetlen, hogy ne találkoznánk nap, mint nap, olyan személyekkel, akik a társadalom szélére sodródtak. Ezen szomorú sorsú személyek mindent megtesznek, hogy valamilyen úton, módon átvészeljék a rájuk váró kínnal telített napokat. Az előadás a függőség drámája. Marmeladov esetében alkohol függőségről beszélünk. De a modern XXI. sz.-ban is közöttünk járnak a különböző Marmeladovok, különböző függőségekkel gyötörten. 

A színvonalas előadásra asztalt a következő telefonszámon lehet foglalni: 0748 974 342 és a belépő csupán 10 Ron-ba kerül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: