2013-03-13 10:55:26• hírek • Kocsis Zoltán

Nyest harapta meg a svájci védőt – meccs közben!

Labdarúgó mérkőzéseken nem számít példátlan eseménynek, hogy egy macska, kutya vagy valamilyen madár vetődik a játszótérre, percekig megbénítva a meccset. Sok esetben maguk a nézők viszik be a gyámoltalan állatot, amely aztán tanácstalanságában körbefutja néhányszor a pályát. Ám hogy ez az állat nyest legyen....

Hétvégén a svájci bajnokságban viszont ez a ragadozó szabadult be a thuni stadionba, ahol percekig megbénult a Thun és a Zürich meccse. Az állatot a rendezők hálóval próbálták befogni, ám ötletükkel alaposan felsültek - mi több, a képek tanúsága szerint, már elnézést a kifejezésért, pofára estek.

Végül a vendégek védője, Loris Benito mutatott be egy, az NFL-ben is megirigyelt elkapást. A nyest viszont ekkor sem hagyta magát és megharapta a futballista kezét. Miközben Benito kezét ellátták és fertőtlenítették a csapat orvosai, David da Costa „bosszút állt" csapattársán, kesztyűje pedig megvédte a nyest harapásától.

(Meg nem erősített híreink szerint a bukaresti Nemzeti Arénában rendre orrszarvúkat csempéznek be, azért kritikán aluli a gyepszőnyeg minősége.)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: