2019-01-17 05:39:23• hírek • Blikk.hu

Nyertes Zsuzsának a születésnapján törték össze a kocsiját

A születésnapján törték össze Nyertes Zsuzsa autóját! A színésznő nemrégiben lett hatvanéves, a rendkívüli napot a Vidám Színpadon egy előadással ünnepelte.

Az este után azonban kellemetlen „ajándékot” kapott, ugyanis valaki nekiment a kocsijának, ráadásul felelősségvállalás nélkül el is hajtott a helyszínről.
 

– Remek estém volt, hiszen azokkal ünnepelhettem, akikkel harmincöt éves pályám alatt együtt dolgoztam – idézte fel a történteket a színésznő. – Este letettem a kocsimat a házunktól pár utcányira, mert nagy hó esett, mi pedig egy eléggé meredek dombon lakunk, ahová így nem tudtam felmenni. Másnap már a leszakított tükör és az összetört ajtó fogadott.
 

Komoly kár keletkezett.

– Nem hagyott betétlapot természetesen, a kocsin pedig, mivel tizenkét éves, nem volt Casco-biztosítás. Így most nekem kell kifizetni a több százezer forintos javítást – kesergett a színésznő. – Elkeserít ez a történet, én mindig figyelek a környezetemre, azért is beszélek erről az ügyről, hogy felhívjam a figyelmet, legyünk nyitottak, kedvesebbek másokkal.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: