2013-03-27 23:33:52• hírek • Szatmár.ro

Nyert a VSK, megvan a harmadik hely

Nem volt könnyű mérkőzés, mindkét csapat sokat hibázott, de végül a VSK lett a győztes.

Komoly tétje volt a szerda délután Szatmárnémetiben lejátszott meccsnek - ezen az összecsapáson dőlt el ugyanis, hogy melyik csapat végez a bajnokság alapszakaszának harmadik helyén, azaz a rájátszásban kinek az ellenfele lesz az Alexandria csapata.

Dan Fleseriu a Parau, Drye, Freeman, Kovacsevics, Szlimák kezdőötöst küldte a pályára, ám a lányoknak nem indult a legjobban a találkozó. Az első negyedet meg is nyerték a vendégek. A folytatásban aztán kicsit összekapták magukat a lányok, négy perccel a második negyed vége előtt pedig ki is egyenlítettek - ekkor 23:23 lett az eredmény.

Döntetlen volt az állás a félidőben is, aztán volt, hogy 10 ponttal is vezetett a VSK, de a harmadik negyed végére újra apadt az előny. Aztán jött a negyedik, a legizgalmasabb negyed, négy perccel a vége előtt 61:61 volt az állás, a drukkerek pedig lélegzet-visszafojtva figyelték a kosarasok minden mozdulatát.

Szerencsére a mindent eldöntő percekben és helyzetekben Szlimák jól teljesített, a büntetődobások is nagyjából betaláltak, így végül hat pontos szatmári győzelem született.

Nemzeti Liga, 30. forduló, szerda:
Szatmárnémeti VSK - Sepsiszentgyörgyi Sepsi SIC 74:68 (10-16, 22:16, 18:13, 24:23).
A szatmári pontszerzők:
Szlimák 19, Whittington 17, Freeman 15, Parau 15,  Drye 4, Giurgiu 3. Játszott még: Kovacsevics, Ardeleanu.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: