2017-05-17 13:37:38• hírek • Szatmár.ro

Nyerőgépes csalókat fogtak a szatmári rendőrök

Átverték a gépet és a szórakozóhelyek személyzetét: műanyag-zsineget rögzítettek a bankóhoz.

A Szatmár megyei rendőrök a napokban buktattak le egy kéttagú bűnbandát, akik Szatmárnémetiben és környékén tettek szert komoly „bevételre” a szórakozóhelyeken elhelyezett „slot machines” típusú nyerőgépek és a bárok, kaszinók személyzetének az átverésével.

Az 53 éves vajdahunyadi és 34 éves Calarasi-i férfi olyan nyerőgépekre csapott le, amelyekbe bankjegyek behelyezésével lehet krediteket vásárolni. A férfiak vásároltak is, csakhogy a bankóra egy műanyagzsineget ragasztottak, és a gépbe elhelyezett pént sikerült visszahúzniuk. Így gyakorlatilag egy 50 lejes, illetve egy 5 lejes bankjegy használatával sok kreditet tudtak elhelyezni a gépben – ezek kifizetését pedig, mint nyereményt, a gépnek otthont adó szórakozóhely működtetőjétől kérték.

A férfiak ellen a rendőrség eljárást indított. A gyanúsítottak szabadlábon várhatják tetteik következményét. Az egyenruhások szeretnének pontos információkra szert tenni annak kapcsán, hogy pontosan hány helyen, mennyi pénzt szereztek illetéktelen módon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: