2009-11-25 15:26:53• hírek • Szatmar.ro

Nyernek vagy gyalogolnak

A szatmáriak toronymagas esélyesekként indulnak a bukaresti ob.-n.

A hétvégén Bukarestben kerül sor az U15-ös párbajtőr országos bajnokságra, ahol lányoknál a Szatmárnémeti Sportklub egyes számú csapata a viadal toronymagas esélyese.

Az Amalia Tataran, Veres Gréta, Stepper Evelin összetételű csapat, minden túlzás nélkül, eddig végigverte az országot: az U17-es kategóriában aranyérmet szereztek, az U23-asok között pedig bronzot. Emellett egyéniben Tataran megnyerte az U17-es tornát, az U20-asok között pedig harmadik lett, nem véletlen tehát, hogy Csiszár Ferenc edző aranyat vár tanítványaitól.

„A lányoknak korábban mondtam viccesen, hogy ha ezek után csapatban nem nyernek a saját korosztályukban, akkor gyalog fognak majd hazajönni Bukarestből. De komolyan szólva, annyira esélyesek a lányok, hogy simán kellene megnyerni a csapatversenyt. Így arannyal búcsúznának ettől a korosztálytól, mert jövőre már nem indulhatnak az U15-ben. Az egyéniben a három lány közül bárki nyerhet, egy craiovai és egy steauás sportoló lehet rájuk veszélyes, előbbi Năboiu, akit Tătăran simán győzött le nemrég Szatmáron az U17-es ob döntőjében" - nyilatkozta Csiszár

A Sportklub II. számú csapatát olyanok alkotják (Oros Bianca, Oana Dragusin, Sandra Pop, Alexandra Sabo), akik „most nőnek bele a korosztályba", így számukra egyelőre a tapasztalatszerzés a cél.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: