2010-04-06 12:38:58• hírek • Szatmár.ro

Nyerjen jegyeket az operett és humorestre!

Április 16-án 19 órai kezdettel a Dinu Lipatti Filharmónia előadótermében kerül sor arra a nagyszerűnek ígérkező előadásra, amelyen opera és operett slágereket hallgathat a közönség, illetve a hangulatot Maksa Zoltán humorista fogja feldobni.

Mészáros Adrienn és Urbán Nagy Róbert közös előadása valóban ígéretesnek hangzik, az ismert művészek népszerű dalokkal szórakoztatják a hallgatóságot. A két profi előadóművész a Budapesti Operett Színház tagja; Kálmán Imre Csárdáskirálynő című operettjében és még számos színelőadásban szerepeltek és arattak sikert a magyar fővárosban.

Az előadás humor-részét Maksa Zoltán ismert humorista vállalta fel, elsősorban a Szeszélyes évszakok című szórakoztató műsorban ismertté vált művész az évek során nagy népszerűségre tett szert. Később saját műsorokkal szórakoztatta a nagyérdeműt, többek között Szatmárnémetiben is tartott már nagy sikerű humoresteket.

A Szatmár.ro segítségével olvasóink jegyeket nyerhetnek az előadásra, csupán egy egyszerű kérdésre kell választ adni: a Szeszélyes évszakok című műsorban mi volt a művész rovatának a neve (segítségként annyit árulnánk el, hogy saját gyártású nevettető híreket ''adott elő''). A válaszokat április 14-én délig várjuk a jatek@szatmar.ro e-mail címre, a levélben a helyes válasz mellett szerepelnie kell a játékos pontos nevének és telefonszámának. A helyes választ beküldők között három darab, két személyes belépőt sorsolunk ki.

Mindenkinek sok sikert kívánunk!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: