2008-05-16 20:24:34• hírek • Anna Szelényi

A kutyája mindent elárul!

kutyas_pasiA kutya típusa sok mindent elárul gazdája jelleméről.
Mivel a mondás szerint, az ember legjobb barátja a kutya, sok mindent megtudhatsz a négylábú jószágtól gazdáját illetően. Nem kell egyebet tenned, csak szemügyre venned:

Fajtatiszta, vagy korcs?

kutya_pusziHa egy férfinak sikerült irányítása alá terelni egy korcsot, azt jelenti, hogy gyengéd és elnéző. Nagy valószínűséggel már az első pillanatban beleszeretett az utcán talált kutyába és hazavitte. Több mint valószínű, hogy egy romantikus alkattal állsz szemben, aki ugyanúgy nyilvánulhat meg szerelemi kutakodásiban is. Készülj fel rá, hogy lehet az első találkozás alkalmával, már megismerheted törékeny, romantikus oldalát. A fajtiszta kutyák gazdái legfőképp jó ízlésről tanúskodnak. A probléma az, hogy mindig az az érzésük, hogy csak nekik van igazuk és nem akarják meghallgatni az eltérő véleményeket. Próbáld csak közölni egy német buldog tulajdonosának, hogy ez a fajta kutya, nem épp a legjobb választás… Látod, miről beszélek?

Kicsi, vagy nagy?

Egy rottweilert sétáltató pasi minden bizonnyal a figyelem központjában akar lenni, más szóval a kutya gigantikus egójának a meghosszabbítása. Érzelmi téren ez a fickó, mindig defenzív helyzetben fog állni: félénk, vagy gyáva, lehetséges, hogy érzelmi problémákkal küzd. Az ilyen típusú férfiak a kutyájuk mögé bújnak, amelyek helyettük közvetítenek egy világos üzenetet: „Ne közeledj hozzám!”. Ezzel szemben egy pudli mindenképp egy szerető, vicces és excentrikus gazdát rejteget.
 
Könnyen fenntartható, vagy eléggé részletes odafigyelést igényel?

Azon férfiak, akik előnyben részesítik a rövid szőrű állatokat (Labrador), nem sokat adóznak külsejükre. Ezen férfiak nem finnyásak és nem igényelnek gondos odafigyelést. Az ilyen állatok ellentétjeként megtalálhatjuk a huskyt és a német juhászt, akik általában hozzájuk hasonló férfiakat vonzanak, akik elsődlegesen igen különcnek tűnhetnek, de valójában felszínes karakter rejlik bennük.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: