2009-04-21 15:32:58• hírek • Szatmar.ro

Nyerjen ingyen belépőt a kutyakiállításra

Az elkövetkező hétvégén, április 25-én és 26-án kerül sor a városi strand területén az idei kutyakiállításra az Ebtenyésztők Országos Egyesületének szervezésében.

Szőrös kedvenceinkben nem lesz hiány, ugyanis a kétnapos CACIB kiállításra több mint 1500 kutyát neveztek be itthonról és külföldről egyaránt. A kutyakiállítás megszervezése minden évben nagy sikernek örvend a szatmári lakosok körében. Erre az eseményre minden korosztály szeret kilátogatni, kiváló hétvégi programot jelent az egész család számára.

A szatmár.ro mint mindig most is nyereményjátékkal kedveskedik kutyakedvelő olvasói számára, mégpedig öt darab ingyenes belépővel egy-egy személy részére. A játék kérdése, amire válaszolni kell: hányadik alkalommak szervezik meg az idén a kutyakiállitást Szatmárnémetiben? Segítséget a következő link alatt kaphatnak versenyzőink. A megfejtéseket e-mailben a jatek@szatmar.ro címre kérjük beküldeni, a sorsolásra pénteken reggel 10 órakor kerül sor.

A kiállításra szombaton és vasárnap 10 órától lehet ellátogatni. Egy belépőjegy felnőttek számára 10 lejbe, gyerekek számára 5 lejbe fog kerülni.

Szőrös kedvencekben nem lesz hiány

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: